Rajzpályázat eredmények

Eredmények

 

Köszönjük a sok-sok lelkes rajzot!

Nagyon nehéz volt választani közülük. Legszívesebben minden kisgyermeket megjutalmaznánk a szép alkotásért, ezért is készült ez a jutalom színező:

 

>>> Kattints a letöltéshez <<<

 

Legyen ez minden résztvevő gyermek ajándéka! 🙂

 

Néhány kis művészt ajándékcsomaggal is megjutalmazunk:

 

A közönségdíjat nyert pályázat:

Czenki Zsófia rajza (kattintva megnyílik)

A “Várom az Iskolát” kategória zsűri által válaszott díjazottjai:

Gonda Fanni (kattintava megnyílik)

Lakatos Lili (kattintásra megnyílik)

A “Kedvenc játékom” kategória zsűri által választott díjazottjai:

Wenhardt Napsugár (Füles) (kattintva megnyílik)

Molnár Levente György (kattintásra megnyílik)

Lakatos Csenge (kattintva megnyílik)

A nyerteseket emailen is értesítjük, az ajándékokat hamarosan postázzuk!

 

Gratulálunk minden alkotónak!

——————————————-

A Miiskolánk Pilisszentiván Általános Iskola rajzpályázatot hirdet óvodás, 5-7 éves gyermekek részére

A pályázat formai követelményei: A/4-es méretben a választott témának megfelelő alkotás, melynek hátoldalára rá kell írni az alkotó gyermek nevét, életkorát, egy szülője képviselője email címét, telefonszámát és azt az óvodát, amelybe jár a gyermek. Egy pályázó csak egy rajzzal pályázhat. Az alkotás kézzel készülhet tetszőleges eszközzel, pl. színes ceruza, filctoll, vízfesték, stb.

 

 

Beküldési határidő: 2021. február 13.

Választható témák: “Kedvenc játékom” vagy “Várom az iskolát”

Az alkotásokat a Miiskola Pilisszentiván kapujában elhelyezett gyűjtődobozba lehet bedobni jan. 27-feb. 12. között, vagy postai úton beküldeni, valamint emailen is el lehet jutattni az iskolába.

Miiskolánk Pilisszentiván, 2084 Pilisszentiván, Rét utca 43.
rajzpalyazat@miiskolank.com

A pályaművek hátulján – illetve az emailben – kérjük feltüntetni az alkotó nevét, életkorát, óvodáját és a szülő elérhetőségét.

 

A kézzel fogható formátumban beküldöt rajzokból kiállítás készül az iskola külső kerítésére, mely a látogatók által az utcáról megtekinthető.

A beérkező rajzokat beszkenneljük és az iskola Facebook oldalán (https://www.facebook.com/evnyertes) tesszük közzé, ahol 2021. február 15-28. között lehet szavazni a legjobb munkákra.

>KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS ITT!<

 

A legtöbb szavazatot kapott rajzok alkotóit, valamint az iskola tanári karából álló zsűri által által kiválaszott néhány pályaművet ajándékcsomaggal jutalmazzuk.

A nyerteseket március 10-ig e-mailen/telefonon értesίtjük.

Adatvédelem: a pályázó által beküldött adatokat a Miiskolánk Pilisszentiván dolgozói kezelik, kizárólag a rajzpályázat értékelése kapcsán, a pályázat lezártáig. A pályázaton való részvétellel a pályázó hozzájárul az adatok itt megnevezett kezeléséhez.

Amennyiben szeretné az alkotó visszakapni a pályaművét, azt kérjük beküldéskor jelezni. Április elején előre bejelentkezve, személyesen érte lehet jönni, vagy a pályázó által felbélyegzett válaszborítékban visszküldjük.