Pedagógusaink

Bárány Márta

Mind útkeresők vagyunk, legyünk kicsik, vagy éppen nagyok! Keressük helyünket, ahol szeretet, nyugalom és kiteljesedés vesz minket körül. Úgy, ahogy az nekünk a legjobb!

Bárány Márta vagyok, tanító -magyar nyelv és irodalom szakos- drámapedagógus, gyermekszínjáték rendező. 2000-ben végeztem, a Kecskeméti Tanítóképző Főiskolán.
Szeptembertől a 3-4. évfolyam kísérője leszek. Rengeteg tapasztalat van a szívemben, amit az elmúlt 22 évben gyűjtöttem. Nagyon szeretem a kihívásokat, a folyamatos fejlődést, megújulást, tanulást. Enélkül elképzelhetetlenek a napjaim.
Hiszem, hogy írni-olvasni és számolni bárki megtaníthatná a gyerekeinket, de igazi közösséggé formálni őket és családjaikat, csak az igazi tanító tudja. Közösen megélni a fejlődés lépéseit, s egy idő után már csak óvva kísérni a gyerekeinket a saját útjuk felé. Olyan bizalommal lenni egymás iránt, ahol egyenrangú félként lehetünk. Élményt adni, élménnyel tanítani, élménnyé válni! Olyanná, ami egész felnőtt korukig elkíséri a gyerekeket!
Miiskolánk Pilisszentiván Általános Iskola
Legyen ez a Te iskolád is!
© 2022 - Miiskolánk Pilisszentiván Általános Iskola

Cím: 2084 Pilisszentiván, Rét utca 43.

E-mail:

Telefon: +36 30 937 8749

cross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram