Beiratkozás első osztályba

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Iskolánk egy első osztály indítását tervezi, a jelentkezők létszámának függvényében ez változhat.
Az osztály létszáma maximum 10 fő.
A gyermekek a tanulás során tanítónénijük mellett megismerik iskolánk többi pedagógusát is, több foglalkozás keretében.

FELVÉTELI ELJÁRÁS

A kitöltött jelentkezési lapokat április 14-ig várjuk a email címre. Ezt követően a gyermeknek, szülőknek egyéni konzultációt biztosítunk. A gyermek megismerése mellett, itt van a szülőnek lehetősége jobban megismerni iskolánkat. Mindemellett szeretettel várjuk legalább egy általunk szervezett hívogató foglalkozásra a családokat, melynek időpontjai a következők: Korábbi hívogató foglalkozásainkat itt találja. Április 6. (szerda) 17 órától

***

Április 18-ig minden hozzánk jelentkező megkapja a felvételi határozatot, a beiratkozás folyamatával együtt.

TÖRVÉNYI HÁTTÉR

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 45.§ (1) bekezdése értelmében Magyarországon minden gyermek köteles az intézményes nevelés-oktatásban részt venni, tankötelezettségét teljesíteni.
A gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig a hatodik életévét betölti, tankötelessé válik.
A tankötelezettség teljesítése a tanév első tanítási napján kezdődik.
A nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. (VIII.31.) EMMI rendelet a továbbiakban: Rendelet) 21.§-a értelmében a tankötelezettség megkezdésének feltétele, hogy a gyermek értelmi, lelki, szociális és testi fejlettségének állapota elérje az iskolába lépéshez szükséges szintet.

*** Amennyiben a hívogató foglalkozásokról lemaradtak, de továbbra sem találták meg az Önök által keresett intézményt jelentkezési lappal keressen minket bizalommal a email címen.
Miiskolánk Pilisszentiván Általános Iskola
Legyen ez a Te iskolád is!
© 2022 - Miiskolánk Pilisszentiván Általános Iskola

Cím: 2084 Pilisszentiván, Rét utca 43.

E-mail:

Telefon: +36 30 932 6685

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram